Σύνοψη των Όρων

Η GEL.IT.UP by GIUP® διαχειρίζεται αυτή την ιστοσελίδα. Οι όροι “εμείς”, “εμάς” και “μας” αναφέρονται στην GEL.IT.UP by GIUP®. Η GEL.IT.UP by GIUP® προσφέρει αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών της σε εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ.

Με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας ή / και πραγματοποιώντας αγορές, συμμετέχετε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι Χρήσης”, “Όροι”), συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων Όρων και πολιτικής της εταιρίας που αναφέρονται εδώ και που είναι διαθέσιμοι σε ξεχωριστό σύνδεσμο. Αυτοί οι Όροι Χρήσης ισχύουν για όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς εξαίρεση, προγραμμάτων περιήγησης, πωλητών, πελατών, έμπορων και / ή όσων συνεισφέρουν περιεχόμενο.

Σας παρακαούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης πριν την πρόσβασή σας και την χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή την χρήση οποιουδήποτε τμήματος της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση στην ιστοσελίδα ή η χρήση των Υπηρεσιών μας. Αν οι παρόντες Όροι Χρήσης θεωρούνται προσφορά, τότε η αποδοχή της περιορίζεται ρητά στους παρόντες Όρους Χρήσης.

Οποιεσδήποτε νέες λειτουργίες ή εργαλεία που προστίθενται στο κατάστημά μας θα υπόκεινται επίσης στους Όρους Χρήσης. Μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Χρήσης δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στην σελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτή την σελίδα για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας μετά την δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών στους Όρους Χρήσης αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών.

ΤΜΗΜΑ 1 – ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους Χρήσης, δηλώνετε έμμεσα ότι θεωρείστε ενήλικας στην χώρα ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι θεωρείστε ενήλικας στην χώρα ή την επαρχία διαμονής σας και μάς δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψουμε σε οποιοδήποτε από τα ανήλικα μέλη της οικογένειάς σας να χρησιμοποιήσει αυτήν την ιστοσελίδα.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση της Υπηρεσίας, να παραβείτε οποιονδήποτε νόμο της χώρας σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας).

Απαγορεύεται η διάδοση οποιουδήποτε κακόβουλου λογισμικού, όπως viruses και worms.

Η παράβαση ή μη συμμόρφωση σε οποιονδήποτε από τους Όρους Χρήσης θα σας αποκλείσει άμεσα από τις υπηρεσίες μας.

ΤΜΗΜΑ 2 – ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να σας αρνηθούμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο.

Κατανοείτε ότι οι πληροφορίες σας (με την εξαίρεση των στοιχείων των πιστωτικών και/ή χρεωστικών σας καρτών), ενδέχεται να μεταφερθούν αποκρυπτογραφημένες, σε περίπτωση α) μεταφοράς σε διάφορα δίκτυα, και β) προσαρμογών για λόγους συμβατικότητας με συνδεδεμένα δίκτυα και συσκευές. Τα στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι πάντοτε κρυπτογραφημένα κατά την μεταφορά τους μέσω των δικτύων.

Συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση ή εκμετάλλευση του περιεχομένου των Υπηρεσιών, της χρήσης τους ή την πρόσβαση σε αυτές, ή των επαφών που εμφανίζονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, χωρίς ρητή, γραπτή άδεια από εμας.

Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται σε αυτή την συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για λόγους ευκολίας και δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν με οποιονδήποτε τρόπο αυτούς τους Όρους.

ΤΜΗΜΑ 3 – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Δεν φέρουμε ευθύνη αν οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτήν την σελίδα δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες. Το υλικό σε αυτήν την ιστοσελίδα στοχεύει αποκλειστικά στην γενική πληροφόρηση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν η μοναδική πηγή πληροφόρησης, με σκοπό την λήψη αποφάσεων, χωρίς να συμβουλευτείτε πιο ακριβείς, πιο πλήρεις και πιο επίκαιρες πηγές πληροφοριών. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα σαν μοναδική πηγή πληροφόρησης, θα το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Αυτή η σελίδα ενδεχομένως περιέχει κάποια ιστορικά στοιχεία. Τα ιστορικά στοιχεία δεν είναι κατ’ ανάγκη επίκαιρα και τα παραθέτουμε απλά και μόνον για πληροφόρηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανανεώνουμε τις πληροφορίες. Συμφωνείτε ότι έχετε ευθύνη να ελέγχετε την σελίδα μας για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο.

ΤΜΗΜΑ 4 – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Οι τιμές των προϊόντων μας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος της) χωρίς προειδοποίηση και ανά πάσα στιγμή.

Δεν είμαστε υπόλογοι απέναντι σε εσας ή σε οποιονδήποτε τρίτο για τυχόν τροποποιήσεις, αλλαγές τιμών, παύσης ή διακοπής της Υπηρεσίας μας.

ΤΜΗΜΑ 5 – ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ανά περίπτωση)

Κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα μας. Αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αλλαγές, καθώς και ανταλλαγές θα γίνονται μόνον σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάσουμε με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα χρώματα και τις φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο κατάστημά μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως η οθόνη του υπολογιστή σας θα τα αναπαράγει με ακρίβεια.

Διατηρούμε το δικαίωμα, χωρίς να έχουμε υποχρέωση, να περιορίσουμε την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε άνθρωπο, γεωγραφικό μέρος ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα ανά υπόθεση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων και οι τιμές που τους αντιστοιχούν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, με μόνο την δική μας αποκλειστική διακριτική ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Η προσφορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας ακυρώνεται όπου αυτή απαγορεύεται.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως η ποιότητα οποιουδήποτε προϊόντος, υπηρεσίας ή πληροφορίας, ή οποιουδήποτε άλλου υλικού που αγοράσετε ή που αποκτήσατε θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας, ή ότι οποιοδήποτε δικό μας λάθος θα διορθωθεί.

ΤΜΗΜΑ 6 – ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε παραγγελία σας. Μπορούμε, με αποκλειστική διακριτική ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, ανά οικία ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να περιλαμβάνουν παραγγελίες που έγιναν από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό χρήστη, την ίδια πιστωτική κάρτα ή από την ίδια διεύθυνση αποστολής και/ή παράδοσης. Στην περίπτωση που κάνουμε κάποια αλλαγή ή ακυρώσουμε κάποια παραγγελία, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε μέσω email και/ή την διεύθυνση παραλαβής και/ή τον αριθμό τηλεφώνου που μάς δώσατε όταν κάνατε την παραγγελία. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απορρίψουμε παραγγελίες που, κατά την κρίση μας, φαίνονται να έγιναν από αντιπροσώπους, μεταπωλητές ή διανομείς.

Συμφωνείτε να παρέχετε επίκαιρες, ολοκληρωμένες και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις παραγγελίες που κάνετε από το κατάστημά μας. Συμφωνείτε να κρατάτε ενημερωμένες τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους αριθμούς πιστωτικών καρτών και τις ημερομηνίες λήξης τους, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν χρειαστεί.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών.

ΤΜΗΜΑ 7 – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ενδέχεται να σας δώσουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων, τα οποία δεν ελέγχουμε και πάνω στα οποία δεν έχουμε δικαιοδοσία.

Αναγνωρίζετε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία «ως έχουν» και «όπως είναι διαθέσιμα» χωρίς καμία εγγύηση, εκπροσώπηση ή όρους, και χωρίς καμία υποστήριξη. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε επιπτώσεις προκύψουν από την χρήση αυτών των προαιρετικών εργαλείων.

Η χρήση των προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται από τρίτους γίνεται με δική σας ευθύνη και κρίση, και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα γνωρίζετε και ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης που τα συνοδεύουν.

Ενδέχεται να εισάγουμε νέες υπηρεσίες και/ή δυνατότητες στην ιστοσελίδα μας (όπως νέα εργαλεία και υλικό). Αυτές οι νέες δυνατότητες θα υπόκεινται στους ίδιους Όρους Χρήσης.

ΤΜΗΜΑ 8 – ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Κάποιο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα μέσα από την σελίδα μας, ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν υλικό από τρίτους.

Σύνδεσμοι από τρίτους που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ιστοσελίδες τρίτων, που δεν συνεργάζονται με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να εξετάζουμε και να αξιολογούμε αυτό το υλικό ή την ακρίβειά του, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ή να φέρουμε οποιανδήποτε ευθύνη για υλικό, ιστοσελίδες, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων.

Δεν φέρουμε ευθύνη για για όποιες αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με την αγορά ή την χρήση προϊόντων, υπηρεσιών, πηγών, υλικού ή άλλων συναλλαγών που έγιναν σε σχέση με ιστοσελίδες τρίτων. Σας συστήνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική και τις πρακτικές αυτών των τρίτων, και να βεβαιωθείτε ότι τις κατανοήσατε πλήρως, προτού προβείτε σε κάποια συναλλαγή. Παράπονα, απαιτήσεις, ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με τρίτους πρέπει να απευθυνθούν στους ίδιους.

ΤΜΗΜΑ 9 – ΑΞΟΙΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ

Αν σας ζητήσουμε να υποβάλετε κάτι συγκεκριμένο (π.χ. μία συμμετοχή σε διαγωνισμό), και επίσης αν μας αποστείλετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, σχέδια ή άλλο υλικό χωρίς δική μας παρότρυνση, είτε μέσω της σελίδας μας, είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικώς, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (συνολικά “σχόλια”), συμφωνείτε ότι μπορούμε ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμό, να επεξεργαστούμε, να αντιγράψουμε, να αναρτήσουμε, να διανέμουμε να μεταφράσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε μέσον επικοινωνίας τα σχόλια που μας έχετε στείλει. Δεν έχουμε υποχρέωση α) να κρατήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο εμπιστευτικό, β) να πληρώσουμε αποζημίωση για οποιοδήποτε σχόλιο και γ) να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Μπορούμε, αλλά δεν έχουμε υποχρέωση, να παρακολουθήσουμε, να επεξεργαστούμε ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε σχόλιο που πιστεύουμε, κατά την κρίση μας, ότι είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή που θα προκαλούσε αρνητικές αντιδράσεις, ή που παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε, ή τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων, καθώς και την πνευματική ιδιοκτησία, τα λογότυπα, την ιδιωτική ζωή, την προσωπικότητα ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό ή ιδιοκτησιακό δικαίωμα. Επίσης συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα έχουν περιεχόμενο συκοφαντικό ή παράνομο, προσβλητικό ή άσεμνο, και ότι δεν θα περιέχει ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει την λειτουργία της Υπηρεσίας ή κάποιας σχετικής ιστοσελίδας. Δεν έχετε το δικαίωμα να δηλώσετε ψεύτικη ηλεκτρονική διεύθυνση, ή την ηλεκτρονική διεύθυνση άλλου, ή με κάποιον άλλο τρόπο να παραπλανήσετε εμάς ή τρίτους, ως πρός την πηγή των σχολίων. Είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για τα σχόλια που κάνετε και για την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για σχόλια που έχετε γράψει εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος.

ΤΜΗΜΑ 10 – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η παροχή προσωπικών στοιχείων μέσω του καταστήματος της σελίδας μας διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Δείτε την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

ΤΜΗΜΑ 11 – ΛΑΘΗ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας ή στην Υπηρεσία που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις, σχετικά με τις περιγραφές των προϊόντων, τις τιμές μας, τις προσφορές, τον χρόνο και κόστος παράδοσης και την διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλήψεις, και να αλλάξουμε ή να ανανεώσουμε τις πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες, αν οι πληροφορίες που διατίθενται στην Υπηρεσία ή στην ιστοσελίδα είναι ανακριβείς, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση (αυτό συμπεριλαμβάνει την περίπτωση που θα έχετε ήδη πραγματοποιήσει την παραγγελία σας).

Δεν έχουμε υποχρέωση να ανανεώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να αποσαφηνίσουμε πληροφορίες που εμπεριέχονται στην Υπηρεσία ή στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανόμενων, χωρίς περιορισμό, των τιμών, με εξαίρεση των όσων απαιτεί ο νόμος. Η ημερομηνία ανανέωσης της Υπηρεσίας ή της ιστοσελίδας δεν υποδηλώνει ότι όλες ανεξαιρέτως οι πληροφορίες τροποποιήθηκαν ή ανανεώθηκαν.

ΤΜΗΜΑ 12 – ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Σε συνδυασμό με άλλες απαγορεύσεις που έχουν τεθεί στους Όρους Χρήσεως, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της: α) για οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια β) για να παροτρύνετε άλλους να κάνουν ή να λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια γ) για να παραβείτε οποιονδήποτε διεθνή, ομοσπονδιακό, επαρχιακό ή κρατικό κανονισμό, κανόνα, νόμο, διάταγμα ή τοπικό θεσμό δ) για να παραβιάσετε τα πνευματικά μας δικαιώματα, ή τα πνευματικά δικαιώματα άλλων ε) για να παρενοχλήσετε, να κακοποιήσετε, να προσβάλετε, να βλάψετε, να συκοφαντήσετε, να δυσφημίσετε, να εκφοβίσετε ή να κάνετε διάκριση με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή ή την αναπηρία ζ) για να υποβάλετε ψεύτικες ή παραπλανητικές πληροφορίες η) για να ανεβάσετε ή να μεταδώσετε ιούς ή άλλους τύπους κακόβουλου λογισμικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο για να επηρεάσουν την λειτουργικότητα της Υπηρεσίας ή της ιστοσελίδας, άλλων ιστοσελίδων ή του ίντερνετ γενικά θ) για να συλλέξετε ή να παρακολουθήσετε τα προσωπικά στοιχεία άλλων ι) για σκοπούς αποστολής “spam”, “phish”, “pharm”, καταχώρησης, μαζέματος, την χρήση “spider”, “crawl”, ή “scrape” κ) για οποιονδήποτε άσεμνο ή ανήθικο σκοπό ή λ) για να παρεμβάλλετε ή να παρακάμψετε τα μέτρα ασφαλείας της Υπηρεσίας ή της ιστοσελίδας, άλλων ιστοσελίδων ή του ίντερνετ γενικά. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία ή την ιστοσελίδα μας αν αγνοήσετε κάποιαν από τις απαγορευμένες χρήσεις τους.

TMHMA 13 – ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεν εγγυόμαστε ή εκπροσωπούμε ότι η Υπηρεσία μας δεν θα κάνει διακοπές, αλλά θα είναι έγκυρη, ασφαλής και χωρίς λάθη.

Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που θα έχετε κατά την χρήση των Υπηρεσιών μας θα είναι ακριβή ή έμπιστα.

Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς ενδέχεται να διακόψουμε προσωρινά τις Υπηρεσίες μας για ακαθόριστα διαστήματα, ή και μόνιμα, χωρίς να σας προειδοποιήσουμε.

Συμφωνείτε ρητά ότι είτε αν χρησιμοποιείτε πολύ, είτε όχι αρκετά την Υπηρεσία μας, έχετε πλήρη ευθύνη. Η Υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που σας προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας είναι (εκτός αν δηλωθεί ρητά από εμάς το αντίθετο), “ως έχουν” και “όπως είναι διαθέσιμα” για την χρήση σας, χωρίς καμία εκπροσώπηση, εγγύηση ή όρους καμίας φύσης είτε ρητούς είτε αυτονόητους, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, ποιότητας εμπορευμάτων, ή καταλληλότητας για έναν συγκεκριμένο σκοπό, αντοχής, τίτλου και μη παραβίασης κανονισμών.

Σε καμία περίπτωση η GEL.IT.UP by GIUP®, οι διευθυντές, τα διοικητικά στελέχη, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι αντιπρόσωποι, οι αντισυμβαλλόμενοι, οι εκπαιδευόμενοι, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών ή οι δικαιοπάροχοι είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, τιμωρητική, ειδική ή επακόλουθη ζημιά οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, διαφύγοντων κερδών, διαφύγοντων εσόδων, απώλεια αποταμιεύσεων, απώλεια δεδομένων, τα εξόδων αντικατάστασης ή οποιωνδήποτε συναφών ζημίων, είτε με βάση σύμβασης, αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), περιορισμένης ευθύνης ή άλλης ζημιάς, που απορρέει από τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας ή οποιωνδήποτε προϊόντων, προμηθειών ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση που σχετίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος σας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας οποιουδήποτε είδους προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που έχει αναρτηθεί, μεταφερθεί ή άλλως διατεθεί μέσω της Υπηρεσίας, ακόμη και αν έχετε ενημερωθεί για τέτοια πιθανότητα. Επειδή ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν την εξαίρεση ή τον περιορισμό ευθύνης σε επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημιές η ευθύνη μας περιορίζεται στο μέγιστο επιτρεπόμενο από το νόμο όριο.

ΤΜΗΜΑ 14 – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να απαλλάξετε την GEL.IT.UP by GIUP® και τις μητρικές , θυγατρικές και/ή συγγενείς εταιρείες, συνεργάτες, στελέχη, διευθυντές, πράκτορες, αναδόχους, δικαιοπάροχους, παρόχους υπηρεσιών, υπεργολάβους, προμηθευτές, ασκούμενους και εργαζόμενους, από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων εύλογων δικηγορικών αμοιβών που οφείλονται από οποιονδήποτε τρίτο και οφείλονται σε ή προκύπτουν από την παραβίαση των Όρων Χρήσης μας ή τα έγγραφα που έχουν ενσωματωθεί σε αυτούς καθώς και την παραβίαση του νόμου ή δικαιωμάτων τρίτων.

ΤΜΗΜΑ 15 – ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων χρήσης καθοριστεί ως παράνομη, άκυρη ή μη εφικτή, αυτή η διάταξη θα εφαρμοστεί μέχρι το σημείο που επιτρέπει ο υπάρχων νόμος, και το μη εφικτό κομμάτι θα διαχωριστεί από αυτούς τους Όρους Χρήσης, και οποιοσδήποτε καθορισμός δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εφαρμογή των εναπομείναντων διατάξεων.

ΤΜΗΜΑ 16 – ΔΙΑΚΟΠΗ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των μερών που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ημερομηνία λήξης, ισχύουν μετά τον τερματισμό της παρούσας συμφωνίας για όλους τους σκοπούς.

Αυτοί οι Όροι Χρήσης είναι σε εφαρμογή εκτός και μέχρι να διακοπούν από εμάς ή εσάς. Μπορείτε να διακόψετε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντας μας ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήτε πια τις υπηρεσίες μας, ή όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Αν κρίνουμε ή υποψιαζόμαστε ότι δεν έχετε συμμορφωθεί με οποιονδήποτε όρο ή διάταξη των Όρων Χρήσης μας, μπορούμε επίσης να διακόψουμε αυτήν την συμφωνία ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση, και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε μη εξοφλημένο χρέος μέχρι, και συμπεριλαμβανόμενης, της ημερομηνίας της διακοπής και/ή μπορούμε να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει.

ΤΜΗΜΑ 17 – ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η αποτυχία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων Χρήσεως, δεν συνιστά αποποίηση του εν λόγω δικαιώματος ή διάταξης.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης και οποιεσδήποτε πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας δημοσιεύτηκαν από εμάς σε αυτή την ιστοσελίδα και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας, αποτελούν το σύνολο της συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και εμάς, αντικαθιστώντας οποιεσδήποτε προηγούμενες ή σύγχρονες συμφωνίες, ανακοινώσεις και προτάσεις , είτε προφορικές είτε γραπτές (συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές, οι τυχόν προγενέστερες εκδόσεις των Όρων Χρήσης).

Τυχόν ασάφειες στην ερμηνεία των παρόντων Όρων Χρήσης δεν θα πρέπει να ερμηνεύονται εναντίον μας.

ΤΜΗΜΑ 18 – ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αυτοί οι Όροι Χρήσης και όποιες άλλες ξεχωριστές συμφωνίες όπου σας παρέχουμε Υπηρεσίες, πρέπει να διέπονται και να ερμηνεύονται σε σχέση με την GEL.IT.UP by GIUP®, Δημάρχου Μπέκα Χρήστου 25, ΤΚ 19004, Σπάτα, Αθήνα, Ελλάδα

ΤΜΗΜΑ 19 – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ξαναδείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσεως μας σε αυτήν την σελίδα.

Έχουμε το δικαίωμα ανανέωσης, αλλαγής ή αντικατάστασης οποιουδήποτε κομματιού των Όρων Χρήσεως αναρτώντας αλλαγές και/ή ανανεώσεις στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτήν την σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας μετά από ενημερώσεις των Όρων Χρήσεως μας, θα θεωρηθεί σαν η αποδοχή σας για αυτές τις αλλαγές.

ΤΜΗΜΑ 20 – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].