Έχουμε αυστηρή πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές, με εξαίρεση τις πιο κάτω περιπτώσεις:

1. Αν σας έχουμε αποστείλει τα λάθος προϊόντα (στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα αποστολής)

2. Αν η παραγγελία περιλαμβάνει ελαττωματικά προϊόντα. Εξαιρούνται προϊόντα που δεν πολυμερίστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες, ή προϊόντα που έχουν υποστεί τροποποίηση. 3. Αν επιστραφεί κάποιο προϊόν που δεν είναι ελαττωματικό, το κόστος αποστολής θα χρεωθεί στον πελάτη.

Η δυνατότητα επιστροφής ισχύει για τις πρώτες 7 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 7 ημέρες (συμπεριλαμβανομένων Σαββάτου και Κυριακής) δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Για να επιτραπεί η επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, και να είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν τα παραλάβατε. Θα πρέπει επίσης να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής, θα πρέπει να παρουσιάσετε την απόδειξη αγοράς.

Σας παρακαλούμε να μην αποστείλετε τα προϊόντα στον κατασκευαστή, αλλά στον προμηθευτή από τον οποίο τα αγοράσατε.

Συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να γίνει μόνο μερική επιστροφή του ποσού, κατά περίπτωση.

Επιστροφή χρημάτων (κατά περίπτωση)

Αφού θα έχουμε λάβει και ελέγξει τα προϊόντα προς επιστροφή, θα σας αποστείλουμε ένα email, στο οποίο θα σας πληροφορούμε αν το αίτημά σας για επιστροφή έχει γίνει αποδεκτό. Αν έχει γίνει αποδεκτό, το προϊόν θα δρομολογηθεί για επιστροφή χρημάτων, και θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στην πιστωτική κάρτα ή τον τρόπο που έχει γίνει η αρχική πληρωμή, μέσα σε μερικές μέρες.

Καθυστέρηση ή μη εμφάνιση του ποσού επιστροφής (κατά περίπτωση)

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμα το ποσόν της επιστροφής, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Ακολούθως επικοινωνήστε με τον εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας, ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται στην δική τους διαδικασία.

Το επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας. Συχνά υπάρχει καθυστέρηση λόγω επεξεργασίας της επιστροφής.

Αν έχετε κάνει όλα τα πιο πάνω και εν τουτοις δεν έχετε λάβει τα χρήματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected].

Προϊόντα σε προσφορά (κατά περίπτωση)

Επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο όταν πρόκειται για προϊόντα στην κανονική τους τιμή, και όχι σε προσφορά.

Αντικατάσταση (κατά περίπτωση)

Αντικαθιστούμε μόνο ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα. Αν θέλετε να κάνετε ανταλλαγή με ένα ίδιο προϊόν, παρακαλούμε όπως στείλετε μήνυμα στο [email protected] (στο e-mail που αντιστοιχεί στη χώρα σας) (σύνδεσμος) και επιστρέψτε τα προϊόντα στον κατάστημα από όπου τα έχετε αγοράσει.